...välissä pikavisiitti kotona. Nolottaa myöntää, mutta ei hajuakaan viikonlopun tuloksista kuin pieneltä osin (tulospalvelukaan ei näytä vielä pelanneen, mutta eiköhän nuo selviä aikanaan). Onnittelut siis vielä kaikille menestyneille - tai ainakin niille, jotka onnittelut tätä kautta tavoittaa. Kertonee siitä, että jos omat koirat osallistuu yhtään mihinkään, multa menee kaikki muu seuraaminen ihan ohi. Ehkä ne ei siis taas jatkossa juur osallistu ;p.

Omista lauantaina erkkarikehässä pyörähtivät vain superveteraanit Piikki ja Bertta (eli ilmaiseksi pääsevät yli kymppivuotiaat ;D). Molemmat täyttää tänä syksynä 12v, joten molempien saama ERI oli nauhoja laidasta laitaan jakavalta tuomarilta vallan positiivinen tulos (vai liekö tuo ollut iän vuoksi vähän hövelikin, ainakin uroksissa - Bertta pyöri mukana kehässä suht pitkäänkin). Piikki on tainnut pyörähtää kehässä viimeksi reilut yhdeksän vuotta sitten ja Bertallakin jokunen vuosi viimeisimmästä, joten jo oli aikakin.

Sunnuntaiaamuiseen tokoon osallistuttiin Cessien kanssa alo-luokka korkaten ja vaikka tulos oli varsin surkea nipin napin ykkönen (162,5p), niin koiran suoritukseen olen ihan tyytyväinen. Seisominen meni nollille (maahan), vaikka se näytti reeneissä toimivan vallan hyvin ja koira oppivan liikkeen hätkähdyttävänkin nopeasti (sitähän alettiin tietenkin treenata vasta pari viikkoa sitten olleen BH-kokeen jälkeen, ettei koira (lue ohjaaja) mene sekaisin ja se lähti alusta asti sujumaan kummallisen hyvin; sama homma hypyn kanssa, joka tosin onnistui kokeessakin). Noh, liikevirheitä sattuu, enkä ole tuosta niin huolissani, kun vire säilyi koko kokeen ajan mukavana, mikä on itselleni paljon tärkeämpää. Ainoa itseäni häiritsemään jäänyt asia on ylösnousemukset ;p kokeen aikana (sitä maasta istumaan nousemista ei siis tässä välissäkään ehditty reenata kuntoon). Täytyy hehkuttaa myös Nessan & Pipsan tokokorkkausta hienolla ykköstuloksella 185p ja KP! (Kuin myös Annamarin & Pepin tokokorkkausta, mutta tästä(kään) ei pisteitä tiedossa). Paljon onnea! :)

Sunnuntai-iltapäivänä koitti monen vuoden tauon jälkeen järjestetty Suomen selectionne. Taas oltiin mukana veteraanivoimin eli 10-vuotis synttäreitään pian juhliva Onni pääsi vastaamaan edustuksesta - keskenkasvuisella Cessiellä kylläkin vahvistettuna. Cessien väri on aivan vaiheessa, joten nyt jäädään taas odottelemaan sen palautumista (ja samalla varmasti muutenkin aikuistumista ja kehittymistä). ERI:n Sepe-Söpökin kuitenkin yllätyksekseni sai, vaikka tuomari tuntui muuten olevan hyvinkin tarkka fawn-väristä nuorillakin koirilla. Onni puolestaan sai vallan hyvät arvostelut ja kehut erityisesti liikkeistään, jotka olivat kuulemma sunnuntaisten urosten parhaat. Magnifique pieni uros, erityisesti ikäisekseen sanoi tuomari (mullehan se on aina ollut magnifique, ihan ilman mitään virallisia tuloksiakaan - eikä vain ulkomuodoltaan <3). Selectionne-arvo ja sijoitus urosten kakkoseksi turkinlaadun vuoksi (valitettavasti turkki on iän myötä pehmennyt entisestään, vaikkei se toki mikään huippu ole koskaan ollut, vaikka helppohoitoinen onkin). Eikä unohdeta myöskään Momon selectionne-arvoa! ;)

Välissä illanviettoa (ulkomaisten vieraitten Suomi-kuvaa kirkastavine oheisohjelmineen :0) ja sinkoilua suuntaan jos toiseenkin.Takana siis kiva viikonloppu Aulangolla ja hyvin järjestetty tapahtuma - kiitos siitä järjestäjille ja muille ahkeroitisijoille!

Seuraavaksi Hauholle... ja ehkä jossain vaiheessa myös kuvia viikonlopulta (vaikka oma kamera ei matkassa ollutkaan).