Tiina & Jimi, Ria ja Paavo lähetti meille seuraavan haasteen:

1. Mene kuvakansiosi (tai missä ikinä säilytätkään kuviasi) neljänteen alakansioon.
2. Valitse sieltä neljäs kuva.
3. Postaa kuva blogiisi ja kerro samalla kuvan tarina.
4. Haasta neljä ihmistä.

Eletään elokuun loppua 2007 ja siinä minä ja juur (olisko ollut edellisenä päivänä) Sloveniasta kanssamme lentäneet hurmaavat sisarukset Aia & Mella Kirkkonummella Mellan uuden kodin pihanurtsilla.

Me haastamme puolestamme Johannan & tytöt, Hippijengin, Minnan & Hunkan ja Jonnan & Kiin porukoineen (tää alkoi mennä jo vaikeeks, kun enhän mä seuraa koira-aiheisista blogeista juur muuta kuin briardblogeja).

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Samaan syssyyn Johannalle pientä ikävähelpotusta (ens hätään, lupaan palata aiheeseen isommankin kuvasatsin myötä).

En tiedä yhtään, mitä yllä tapahtuu, mutta siinä lienee Koko & Taika...

Taika & Otso

Ja vielä pari Kokoa:

Bertta & Koko - taitavat olla ihan samalla aaltopituudella... tai sitten Koko on vaan vielä tarpeeksi vauva, pentujen leikityshän on Bertan lempipuuhaa. Ainakin nuo tulevat loistavasti juttuun ja niillä on hurjan kivat leikit yhdessä (siinä missä pojat puolestaan hyvinkin mielellään leikittävät Taikaa).  

Koko

Palannen aiheeseen lähipäivinä. Tuo Koko kyllä tuli taloon kuin pyörremyrsky (muistan sanoneeni samaa aikoinaan Neasta pentuna - ja itse asiassa vanhemmillani käydessämme kysyivät onko tuo Nea... taitaa niissä siis samaakin olla). On kyllä ihan kotonaan näemmä missä vaan ja kaikki ihmiset, koirat ja paikat on tutkittava ryminällä. Kovin pentumainen on edelleen, pienehkön kokoinen ja kaikkineen aivan ihana vaavi.

Toisen - vähän pidempään kyläilemässä viipyvän tyttösen - eli tuon ihanaisen hörökorva Taikan kanssa käytiin progeissa perjantaina ja tulos oli 0,3. Eihän tuo varsinaisesti vielä edes tiputtele, enkä mä näinollen tietenkään mitenkään hätiköi... Ei vaan. Nyt halutaan varmistaa, että mitään ei pääse menemään ohi, joten alkuviikosta uudelleen. Se odotettu lastikin kun on saapunut Suomeen ja on hyvässä tallessa syväjäädytettynä. Ikävä kyllä se on huonompilaatuista kuin olisimme toivoneet, mutta yritämme kuitenkin ja uskomme ja toivomme vahvasti, että myös tulosta tulee. Niin hartaasti odotettuja olisivat nämä pennelit.