1.12. keskiviikko

Pojat on jo jonkin aikaa haistelleet Cessietä enemmän kuin yleensä, hännän alle kurkkaus todisti juoksun alkaneen ja tänään Sepe siirtyikin juoksuevakkoon eli hoitoon vanhemmilleni. Plääh, treenailuihin tullee taukoa ja loppu agikurssi ainakin jää väliin. Juur kun päästiin niitä kontakteja kokeilemaan ja mielestäni ensimmäinen pieni edistysaskelkin nähtiin - toisaalta hyvä, että päästiin, nyt jää hommat hautumaan. Sitten Tessin poismenon meillä ei ole ollutkaan kahdesti vuodessa juoksevaa narttua. Saa nähdä kuin Kipinän kanssa käy. Bertta & Oodi on toki jo leikattu, mutta Tessin eläessä ne - samoin kuin Plättä - juoksivat vain kerran vuodessa Tessin juostessa kahdesti. Tiedä sitten oliko asialla mitään tekemistä sen kanssa, että alfanaaras juoksee useammin ja muut harvemmin, mutta saapi nähdä millainen tilanne meille nyt kehittyy.

 

2.12. torstai

Kun kamera ei toimi  uusien kuvien muodossa, niin ainakin tänään voidaan käyttää tällaista vanhempaa, kun T-pennut täyttävät tänään vuoden. Paljon onnea ihanuudet <3!

 

Pojat Kirppu, Jaska, Tenu ja Ruuti sekä tytöt Aida, Miina, Peppi, Hiro, Saga, Tete ja Kipinä.

Ei uskois, että vuosi on täynnä - sellaisia vaaveja ovat ainakin Kipi & Ruu edelleen, Varmaan pahnan pohjimmaisina pysyvätkin pitkään vaaveina. Mun pikkumurut <3.