Tänään oli niin tehokkaat treenit (ainakin meidän mittapuun mukaan), että ei voi jättää kirjaamatta ylös. Tiistaitreeneissä tällä kertaa mukana vain Onni ja Bertta ja Onni pääsi käväisemään kentällä kolme (!) kertaa ja Bertta kaksi! Ihmeiden aika ei siis ole ohi (tai sitten iski paniikki Onnin lähestyvien kisojen kanssa). Eipä noista nyt ihmeempää huomionarvoista kuin että sitä treenattavaa riittäisi. Noutoja lukuunottamatta sain käytyä muut kolmosen tottisliikkeet jollain lailla läpi ja jo niissä olisi niiiin paljon hiomista - ja noudoista ja hypyistä/esteistä ei edes mainita tähän hätään mitään, kun ne odottaa vielä vuoroaan. Aikaahan on... huimat puolitoista viikkoa. Seisomisesta luoksetuloa ei olla koskaan kokeiltu ja nyt on tiukassa mietinnässä jätetäänkö kokeilemattakin, jolloin seisominen voisi olla varmempi, mutta toisaalta luoksetulossa se riski, ettei koira tulisikaan tai tulisi epävarmasti tai muuta. Ehkä sitä kuitenkin kannattaisi kokeilla (ja pilata se seisominen?)... Noh, katsotaan, riippuu ehkä siitäkin, kuinka pian seuraava reeni koittaa.

Bertalle vähän kaukoja takapalkalla (koitetaan nyt ottaa kuuri näin, kun en jaksa alkaa tekniikkaa hissittämällä hiomaan), pientä eilisen idarin virheitten tsekkaamista ja läpijuoksu luoksetulo eilisestä palautukseksi. Niin, ja taidokkaita sivuttaisaskelkuvioita koiran kanssa ja ilman.

Onni keksi myös strip tease -henkisen  koiratanssiesityksen teeman tulevaisuuden varalle. "Näin hivutetaan ohjaajalta housut pois ihan vaan steppaamalla lahkeitten päällä" -tekniikka tuntui ainakin hyvin toimivalta. Joku osaavampi saattaisi työstää teemasta ihan huippulaadukkaan esityksen!