Kepan kampaamista (sitä riittää).

Aamulla/aamupäivällä se Cessien sunnuntaina tekemättä jäänyt jälki (Kaukajärvellä). Tällä kertaa saatiin olla rauhemmassa linnuilta (pari pikkulintua oli paikalla ja yksi varis tuli kun sain jäljet tehtyä, mutta ei saanut kuitenkaan ihan niin pahaa jälkeä aikaiseksi kuin viimeksi). Olisko tuo ollut jonkun 80 askelta, muutamia tyhjiä 1-3 askelta kerrallaan. Liotettua kuivamuonaa, loppukasassa myös kaksi broilerpyörykkää. Ihan jees meni! Jostain askeleesta jätti kantapään syömättä (nyt laitoin suurimman osan sekä kantapää että varvas, vain 10 ensimmäistä pelkkä varvas ja 10 viimeistä 3-5 namia per askel pelkkä varvas) ja yhdellä kolmen tyhjällä vähän kiihdytti vauhtia (ei muilla tyhjillä mielestäni) ja mun täytyy itse pohtia millaisella tuntumalla pidän liinan.

Onnille samaan syssyyn U:n muotoinen jälki, kaksi kulmaa oikealle, lopussa keppi, Tarkoitus oli tehdä namitetumpi kuin mitä nyt tuli (varis söi osan ja osaksi sähelsin ja unohdin itse), mutta ensimmäisellä suoralla enemmän nameja, kulmien jälkeen namit ja tokan kulman jälkeen lisäksi purkki maassa ruohon alla (olis voinut olla aiemmin, mutta unohdin).

Kipsu ja Rupsu kun odotteli autossa, niin otin niitäkin käväsemään ulkona (jälkiä ei nyt viitsinyt tehdä - siksikin, että varikset olis taas ehtineet paikalle - täytyy tehdä jonnekin muualle, jos useammalle tekee yksinään). Kipin kanssa pikkuisen seuraamista yli jääneillä nappuloilla ja lopuksi vähän leikkiä lempparilla eli isolla pehmopallolla. Ruutin kanssa yritin ympäri-pyöri-sivulletuloa (ja aavistuksen seuraamista), mutta se ei oikein ollut mukana (sivulletulo kyllä kohtuu ok noin) ja kun lopuksi ajattelin leikkiä senkin kanssa, poistui herra jälkipellolle, joten jätettiin leikkiminen sitten väliin. En stressaa, tehdään mitä tehdään ja katsotaan  - ja täytyy muistaa kokeilla kaikenlaista erilaista, ihan oikeasti istuskelua ja höpöttelyä sen kanssa ja saispa aikaseks (ja olispa aikaa) naksuttelun kokeilemiselle (täytyy ehkä miettiä valmiiks, mitä lähtis kokeilemaan ja ehdollistamaan, niin vois tulla paremmin lähdettyä kokeilemaan, kun olis valmis suunnitelma).

Pentele, tuli mieleen, että ne vasemmalle pyörimiset ja takapään käyttö (ainakin) on taas jääneet ohjelmasta kokonaan...