Vaikka ajatukset ovat muualla, kirjataan jotain ylös viikon varrelta. Ei suoranaisesti treenailua, kun sitä ei ole ollut ohjelmassa, mutta terveysasiatkin treenailuun liittyvät.

Tiistaina käytiin Veterissä otattamassa muutamat pissanäytteet, verikoetta sun muuta. Kaikilla testatuilla kaikki kunnossa. Keskiviikkona vuorossa Ventelän reissu Kankaanpäähän Onnin ja Bertan kanssa. Tuloksena kaksi tervettä koiraa. Onni tutkimuksen mukaan muhkean lihaksikas, ei aristanut väänneltäessä ja käänneltäessä mitään, heilutti vain häntäänsä, eikä muutakaan vikaa löytynyt. Berttakin ikäisekseen erinomaisessa lihaskunnossa, eikä vikaakaan löytynyt. Torstaina fysioterapeutti-osteopaatille Turkuun Onnin sekä Pipsan & Nupun kanssa. Onnin ongelma paikallistettiin vasempaan takajalkaan (sekä jäykkyyteen). Pieni edistysaskel. Tuota jalkaansa se ontuikin käsittelyn jälkeen kotiin päästyämme. Seuraavana maanantaina juuri ja juuri jaksettiin Onnin kanssa lähteä paikalliselle  fysioterapeutti-hierojalle. Muhkeat, mutta erittäin kireät lihakset. Vasemman takajalan reisilihaksessa iso pahkura, joka hiukan pehmeni. Revähdyksen aiheuttamaa? Vähän isompi edistysaskel. Ontumat voivat siis johtua ihan lihas- ja pehmytkudosperäisistä ongelmista - tai toki ongelmat voivat olla seurausta antibiootin aiheuttamista ontumisista ym. Jotenkin alan kallistua ensimmäisen vaihtoehdon puolelle. Antibiootin ja silmätulehdusten yhteys on aika kiistaton, mutta muuhun alkaa vähitellen kaivamalla löytyä muitakin mahdollisia syitä. Yritetään venytellä, hieroa ja jumpata ja katsotaan miltä näyttää.

Viikonloppu oli surun ja murheen täyttämä.

Edelleen olo on niin epätodellinen, että välillä luulen vielä herääväni pahasta painajaisesta onnellisempaan todellisuuteen