Tänään on ollut aavistuksen tukalamman oloinen päivä kuumimpaan aikaan. Myös iltaruoka maistui vähän huonommin kuin aiemmin, vaikka vielä maistuikin. Muuten Momo on edelleen lähinnä makoillut rauhassa ja käynyt pienillä köpöttelyjaloitteluilla. Lämmöissä ei muutoksia aiempaan.

DSC_0025.jpg

DSC_0036.jpg

Pentulaatikkoon saatiin tänään turvarimat paikoilleen (ja se tuntui kutistuvan entisestään, tuo tulee näemmä tosiaan kyllä nyt olemaan ihan alkuaikojen osittaisratkaisu). Eläinlääkäri sovittiin viikonlopuksi puhelinvalmiuteen (päivystyksen varaan kun en uskalla jättää). Ja vessanpytty toimii! Suihkuakin sai luvan sen verran käyttää, että Momoa saa vähän huuhdeltua (siellä on putkia siirrelty ja laattoja irroteltu, siinä yhteydessä vanha vessanpyttykin otti ja halkesi). Nyt pärjätään.

Piha saatiin tuossa jokin aika sitten vihdoin tyhjennettyä loppuun naulaisista laudoista, olihan urakka. Nyt on sekin pentuja varten turvallisempi - ja toki myös nenänsä ja itsensä joka paikkaan työntävää Sepeä (joka onkin nyt jäänyt ihmeissään ihan paitsioon, kun huomio keskittyy Momoon, pikku Cessie rukka). Pentulaatikon alta pois siirretyt kaapitkin saatiin raijattua uuteen paikkaan, joten nyt mahtuu taas olkkarin puolellakin kulkemaan.

Nyt vaan odotellaan.