Kiire.

Aamupäivällä/päivällä kuitenkin pikapikainen namijuttu ihan vaan ulkoportaan edessä. Eilisestä jäi vaivaamaan, ettei olla aikapäiviin otettu eteenistumista, joten Kipille pari sellaista. Sen saa ihan jees ohjattua tuohon. Lisäksi pari peruuttamista ja pari alia sekä jumppaa (tosin vain pari kertaa molemmin puolin - nyt jo kohtuu ok). Cessielle nenäkontaktia navetan seinustan kivellä, nyt muistin oman tekniikan oikein (makupala maahan, päänliikkeen ei tarvitse olla iso - uudessa paikassa ei niin varma kuin portailla eilen, eikä vahvistetiheys niin nopea, mutta ihan jees ja hyvä saada toistoja ja uutta paikkaa). Lisäksi kokeiltiin eteenistumista (saa ohjattua ihan ok) ja peruuttamista. Ruutille yritettiin eteen istumista. Tekee väärällä tekniikalla, saa tulemaan lähelle, mutta istuessa vetää takapään kauemmas. Yritetään saada hiffaamaan, mitä haetaan. Pikaisesti vielä loppuun Onnille muutama eteenistuminen namilla, Otsolle samoin + paria avo-kakea läheltä namilla, Bertalle samat (paitsi että voi-kakeja, missä tein virheen seisomisen kanssa eli en ollut tarpeeksi lähellä (palkan tullessa edestä ei kannattaisi kaiketikaan ottaa yhtään kauempaa), muuten jees ja sai palkattua myös maahanmenosta) sekä Kepalle pitkästä aikaa ne pikkujutut, jotka osaa (istu, maahan, jotenkuten sivulle) ja kokeilin ympäri + pyöri.

Illalla superkiireessä suht samat uusiks (ja kiitäen töihin). Kipille pari eteenistumista, muutama peruutus (aavituksen alkaa mennä helpommin) ja ali (oisko tuossakin pieni hiffaamisen alku). Cessielle samat (peruuttamisessa ei tarvinnut pitää kättä vatsan alla, muutoin entiseen tapaan, pieni edistysaskel siis - alissa ehkä myös kuten Kipillä). Ruutille vain kolme eteenistumista - kolmannella ehkä vähän oikeaa ideaa, siitä kunnon palkat, kehut ja pois. Onnille pari eteenistumista ja sivulla maahan-istu-maahan-istu. Otsolle eteenistuminen ja pari avo-kakea (nyt ei haukkunut kuten aamup, mutta huitoo tassulla, hah). Bertalle eteenistuminen ja voi-kakeja (aamusta viisastuneena lähempää ja pari palkkaa erityisesti maahanmenosta). Keltsille istuminen, maahanmeno, sivulletulo ja pari ympäriä + pyörimistä (pyör vaikeampi).

Illalla selkä niin kipeä, että meinas itku päästä, vaan ei auta.

Ai niin, Cessien johdolla Kipistä ja Ruutista on kehkeytynyt kunnon marja-ahmatteja. Niin karviaiset, punaiset kuin mustatkin viinimarjat lähtee puskista hyviin suihin. Maistuu myös Keltsille ja Bertalle, mutta eivät ole ihan niin hanakoita suoraan puskista syömään (pudonneita ja kädestä kyllä). Hyvä niin, kunhan ei käy niin kuin Piikille nuorena marja-ahmattina.