Illalla metsäkauden korkkaus (Ylöjärvi, Rudus) ;)

Esineruutu:

N. 15 m leveä, ehkä 30 m syvä.

Onni: kolme esinettä (muovinen frisbeen rinkula, musta toimenpidekuonokoppa, matonpalanen). Ihan jees, palautti vauhdilla. Palkkana kaikista tölkkiruokaa, vikasta vähän enemmän + pallo.

Cessie: Karvapatukka. Ensimmäinen kerta vietiin yhdessä koira hihnassa hetsaten, paluu takaisin ja lähetys. Toinen ja kolmas vein koira istuen odottamassa. Kaikki hienosti! Pidemmälle viedyllä/heitetyllä palasi takaisin, kun ei heti löytänyt, mutta lähti uudelleen etsimään vauhdilla. Kaikki nopeita mennen tullen.

Kipinä: Karvapatukka. Kaksi ensimmäistä yhdessä vieden, koira hihnassa hetsaten, paluu takaisin ja lähetys. Molemmat hyvin ja nopeasti. Kolme seuraavaa koira istuen odottamassa. Näissä meni ensin vain siihen asti, mihin olin kävellyt, palasi takaisin, ei lähtenyt uudelleen kuin vasta kävellessäni mukana lähemmäs (minkä tein varsin pian) - toisella jo hiukan paremmin, kolmannen jätin lähelle ja onnistui.

Ruuti: Karvapatukka. Vain kaksi, jotka molemmat vietiin yhdessä koira hihnassa hetsaten. Lähetyksessä miettii hetken ennen kuin lähtee, mutta muuten hyvin ja nopsaan molemmat suunnat.

C, K, R elämän ensimmäiset esineruutuharjoitukset.

Seuraavalle kerralle: Eri lelu (esim kolme kertaa aina sama lelu koko kerran (joka lähetyksen), mutta joka kerralla eri lelu? karapatukka - narulelu - patukka tmv), sitten samalla kertaa aina joka lähetyksellä eri lelu? Cessielle samalla lailla kuin nyt, mutta hiukan kauemmas? Kipille max kolme kertaa, yksi yhdessä, kaksi odottaen, odottaen lähelle? Ruutile samaan tapaan kuin nyt?

 

Onnille lisäksi kaksi janaa. Ihan ok metsäjälkikauden korkkaukseksi... Kepit nousi hyvin, janat ok, vähän vinoja, toisella takajälki, jäljestys ei niin tarkkaa ja intensiivistä, mutta ihan jees. Jäljestystä n 15/30 askelta, kepeistä säilykeruokaa rasioissa ja lopuksi pallo.

Bertalle kakeja tien reunassa. Vapautus namikipolle taakse - ensin seisomaan noususta pari kertaa (seiso-maahan-seiso), maahanmenot tökki välissä, lopuksi vapautus maahanmenosta (tätä seuraavalla kerralla).