Lepoa + Keltsin kampausta.

Kuitenkin (kiireessä) pikkupikku pikatreeni tarkoituksena tehdä jotain lähinnä Otson & Bertan (ja Keltsin) - eli niiden, jotka ei oo viikolla päässeet treenaileen - kanssa (Piikki & Oodi lomailee lähinnä porukoilla).

Otso: liikkeestä maahanmenoa (yksi suorapalkka maahanmenosta, yksi kävely eteen + taakse, paluu ja palkka istumaan noususta, yksi suorapalkka maahanmenosta) ja seisomista (palkka seisomisesta, 2 x kävely eteen + taakse, toinen hiukan parempi, kun vahvisti käskyin, mutta onpahan muistuteltu mieleen, loppuun suorapalkka seisomisesta).

Bertta: Idarin seisominen ja istuminen (molemmat ok, myös istuminen, joka ollut yleensä vaikein!) sekä maahanmeno (jossa ongelmia, muutama toisto, parista nopeasta palkka, loppuun nopea ja leikki).

Keltsi: Narupalloleikkiä (hassu poika - maantasalla/alhaalla näkee kyllä hyvin ja innostuu hurjasti).

Muutkin oli pakko käyttää vuorollaan "pikatekemässä jotain", joten vielä lyhyemmin näiden kanssa. Cessielle ja Kipille "jumppaa" eli fysioterapeutin ohjeistamaa vastakkaisten jalkojen nostoa sekä peruuttamista makupaloilla (tästä eivät vielä juur ymmärrä mitään, mutta jos siitä joskus joku mielleyhtymä jäis - kädellä vatsan alta tukien, makupalalla taaksepäin, varsinkin Cessie alkaa jo ottaa suosilla askeleita taaksepäin, Kipikin välillä). Ruutille pari sivulletuloa ja muutama käännös suht paikalla vasempaan makupalalla (se tosiaan käyttää yllättävän hyvin takapäätään! - hitauteensa ja jähmeyteensä nähden eritoten). Onnille pari seuraamispätkää narupallopalkalla kainalosta pyrkien edistämättä olemiseen.

Kun ei voida ottaa lenkillä ohessa mitään treeniä (liikaa porukkaa), ei ruokakupilla, eikä yleensä myöskään vaikka sohvalla löhötessä/telkkaa katsoessa, niin kun ei erikseen treenata, niin ei todellakaan treenata ollenkaan - joten näitäkin olis yritettävä korvattava erikseen otetuilla treenipätkillä (jotain ym. kaltaista tars siis useammin ottaa ohjelmaan).