Aamupäivällä

Matkalla metsä:

Onni: Kahden kepin U-muotoinen jälki (2 suoralla kulmalla vasemmalle) Paarentien varteen. Jana ok (vino, mutta eteni hyvin, nosti hyvin ja oikeaan suuntaan), lähti hyvin, eka keppi pian - luulin että menossa ohi ja kutsuin takaisin, mutta jäi etsimään - pieni epätarkkuus ennen kulmaa, kulmat ok, loppukeppi ok. Kepeistä säilykeruokaa rasiassa, lopuksi myös pallo. Ukonilma vieressä, vanheni max 15 min. Mutta ihan hyvä fiilis, että päästiin viimein tekemään se kauden ensimmäinen metsäjälki!

Kentällä:

Cessie: 1. kierros tarkoitus ottaa lähinnä agijuttuja ja vasemmalle pyörimistä / paikalla kääntymistä makupaloilla (broilerpyörykät). Vasemmalle ensin, menee, mutta käyttää tosi huonosti takapäätä. Tätä siis paljon lisää (ja muita vastaavia)! Peruutusta kokeillen, millä tekniikalla voisi mennä (ettei mene maahan, kädellä mahan alta pitäen). "Ali" muutama kerta. Lopuksi pallolla kolme maahanmenoa, joissa pitää katsoa palloa, ennen kuin heitetään (suu ei kiinni, katsoo kyllä, mutta pitäisikö olla intensiivisempi?, yritetään). 2. kierros samoja lyhyemmin. Muutama vasemmalle kääntyminen/pyöriminen, pari lyhyttä peruutusta (parempi, ei ehkä liikkeen sujuvuutena, mutta tuntui, että koiralla joku ajatus, eikä vastustaminen), pari ali tulemista. Lopuksi seuraamista pallolla tarkoitus ottaa kuten viimeksi, mutta ei ollut pantaa/hihnaa ja ei-ei-ei... kontakti putoaa liikkeelle lähdettäesssä ja välillä muutenkin. Seuraamista siis vain jos panta&hihna mukana tai jos ilman, niin niin helppoja, ettei voi epäonnistua (nyt loppuun sivulle, jaksotus, puoli/yksi askel ja palkka lentää (vaikka kontakti tai mukaantulo ei olisi täydellinen, jos alkaisi odottamaan tätä ja parantaisi noita)).

Kipinä: 1.kierros makupaloilla hiukan sivulletuloa ja seuraamista (käden nostoa) siitä vasemmalle kääntymisen/pyörimisen alkeisiin. Pari ali tulemista. Lopuksi muutama pallon heitto (vaihtaa hyvin ruoasta leluun (toki hiukan ensin innostin), otti nyt hyvin pallosta ja pian kunnolla kiinnikin. 2. kierros sama lyhyemmin ja pari peruutusyritystä. Takapään käytön tuntuisi saavan ok helposti.

Ruuti: 1. kierros makupaloilla vauhtia yrittäen jokunen sivulletulo ja seuraamispätkä kädennostoin ja välillä istumisin. Loppuun palloleikkiä (vaihto hiukan vaikeampi, mutta leikki ihan hyvin). 2. kierros sama.  Jähmeää... juostessa innostuu loikkimaan ym, mutta heti, kun ottaa sivulle kankeaa. Innostetaan, innostetaan, ei pidetä kiirettä, katsotaan, mihin päästään. Naksuttelua vois myös kokeilla, jos aikaa.).

Onni: vain 1 kierros. Kolme maahanmenoa (ennakoivalla merkillä, palkka broilerpullalla, ensimmäinen hitaampi, kolmesta seuraavasta saattoi palkata heti) ja luoksetuloa ohi heitetyllä pallo (1. oikealle, 2. ja 3. vasemmalle. lähtee hyvällä vauhdilla, hidastaa lopussa, josko tätä sais muutettua... tiedä sitten pitäisikö pallon lentää juuri ennen kuin alkaa hidastaa vai myöhemmin, mutta katsotaan, kokeillaan). Loppuun yksi palkkaus seuraamisesta ja juoksusta. 

Huh, kentällä hiki virtas silmiin asti valuen (ei "koskaan" ennen - kosteaa, lämmintä, liikaa päällä, ukkosmyrskyä ilmassa)