Lepopäivä & kampausta (Keltsiä + Kipi) 

Illalla kuitenkin vihdosta viimein peltojäljet (Kaukajärvelle). Tars varmaan tehdä vähän useemmin - ei nimittäin mennyt piiitkän tauon jälkeen ihan putkeen ja nimenomaan ne tekemiset. Liotettua kuivamuonaa sisältävä rasia jäi kotiin, joten jouduin tekeen kuivalla (ja vielä rc:n maxi sensiblellä eli isot papanat). Vähän alkoi olo oleen sellainen, jotta onko huonoa treeniä parempi olla treenamatta ollenkaan, mutta tein kuitenkin. Lisäks fiksuna ajatuksissani tein ensimmäiseks Onnille U:n muotoisen jäljen ja katsoin, että sen sisään jää just sopivasti tilaa tehdä kolme (Cessie, Kipi, Ruuti) suoraa pätkää. Niin jäi joo, mutta millähän sieltä oli tarkoitus tulla aina pois kunkin suoran jäljen päästä? No, Onnille tuli sitten muutama harha loikkiessani sieltä yli... Kaikesta huolimatta ihan hyvä fiilis, että tuli tehtyä, kun eipä tää nyt muuten etene ja tuleepahan toivottavasti ens kerralla muistettua jotain enemmän.

Ruutin & Kipin jäljet meni nelivetohinaukseks (Kipin ehkä aavistuksen paremmin, en tosin tiedä johtuiko vaan siitä, että pienempänä ja kevyempänä helpompi ohjata). Ens kerralla täytyy liotetun ruoan lisäks mennä vähän aikaisemmin (nyt olin paikalla välillä 21:45 - 22:55), että näkee askeleet. Eli en nyt sinällään oo millään muotoa tyytyväinen muuta kuin siihen, että tulipan tehtyä ja muistuteltua mieleen (ja että tietää, mitä yrittää ens kerralla). Lisäks molemmilla ensimmäistä kertaa loppurasia jäljen päässä (tästä en oo varma tuleeko oleen ens kerralla tai ainakaan kovin kauaa, jos tuota hinaajameininkiä on ilmankin).

Cessien jälki jees! Olin ihan yllättynyt (niin vähän on tänä vuonna tehty - yks, kaks?) ja olipa mukava hinaajien jälkeen katsoa ihan kunnon rauhallista nenätyötä (vaikkei toki askel askeleelta makupalan poimiminen vaikeaa olekaan, mutta kun sen voi näemmä tehdä niin monella tavalla...). Ihan sopiva vauhti ja intensiivisyys. Myös Cessiellä ensimmäistä kertaa namirasia loppupalkkana - en usko, että sillä haittaa. Kaikilla kolmella vain reilu 40-50 askelta (makupalojen laadusta johtuen). Näistä täytyy siis pian ottaa onnistuneemmin tehdyt uusinnat vähän pidempinä.

Onnilla tosiaan U:n muotoinen (kaksi kulmaa oikealle) jälki, joka päättyi keppiin. Myös Onnin jälkeen olin tyytyväinen, hyvä nenän korkeus (mataluus...) ja intensiteetti. Kulmat ja keppi ok (tosin mukana ei ollutkaan kuin lyhyt liina, jolla ohjasin, joten saattoi saada huomaamatta apuja). Ekan kulman jälkeen kolmessa askeleessa makkaranpalat (muutama tyhjä kulman jälkeen, sitten nuo), ennen toista kulmaa kuivamuonitettu pätkä, samoin lopussa ennen keppiä. Kepistä säilykeruokarasia ja loppuun narupallo.

Lopuksi vielä hiukan nameilla touhuamista. Kipille sivulletuloa (on hiukan hidastunut?, ei itse sivulle tulo, mutta siitä istuminen?, pitää kiinnittää huomiota), seuraamista ja vasemmalle käännöksiä paikalla (kännyttäessä 90 astetta ei nosta peppua, vaan yrittää kääntyä/kääntyy istuen, 180 joutuu nostamaan, joten täytyy tehdä isompaa). Muuten jees. Ruutille samoja, lyhyemmin, vauhtia hakien. Sivulle tuloon en saanut vauhtia juoksuaskelilla, laajoilla kaarilla, vauhtia ottaen, ennen ja jälkeen käännöksen askelilla... mutta ympäri-pyöri-sivulle-konsti toimi! Niitä siis loppuun kaksi ja autoon. Cessielle myös vasemmallekääntymistekniikkaa (muuhun ei oikein taida viitsiä namia käyttää, odottaa koko ajan palloa ja on pienestäkin pallonottamista muistuttavasta liikkeestä valmiina, joten käytetään sitä mikä tehokkain muuhun kuin tekniikkaan ym.). Loppuun siis pari askeleen pätkää seuraamista, että jäi hyvä fiilis. Onnille yks lyhyt pätkä seuraamispaikkaa ja pallo kainalosta.

Voi tätä kuumuutta ja kosteutta!