Rave On Celine Fauve AR

(kuva taattua kännykkälaatua hotellihuoneesta - eikä päivityksetkään nyt tule ihan ajantasaisesti)

Vajaan viikon verran sitten kaikkinensa vierähti muissa maisemissa ja naapurimaassa. Sinällään ihan mukavaa, kun normaalisti Ruotsia tulee käytettyä lähinnä läpikulkumaana. Kevät oli pidemmällä, ihmiset trendikkäämpiä ja maisemat siistimpiä ja viimeistellympiä. Eli sitä normaalia Svea-mammaa. Muutama päivä Tukholman keskustassa shoppaillen ja syöden (no, kuka shoppaili mitäkin) ja vähän myös maisemia Etelä-Ruotsia myöten cruisaillen ja katsastellen (oma shoppailu keskittyi enemmänkin tähän osuuteen yllä näkyvin tuloksin). Zombiena tulikin oltua lähinnä sinä iltana, kun päivän aikaan oli istunut ratissa reilusti yli 1200 kilometrin verran. Eihän tuo valoisaan aikaan mitään, mutta hämäräsokealle pimeässä ja räntäsateessa viimeiset 300 km oli aika tuskaa - vallankin, kun reissussa nukutaan mitä nukutaan, niin takana ei ollut unentäyttämin yökään. Ajon aikana skarppaa vaikka väkisin, mutta auton pysähtyessä loppumatkasta liikennevaloihin alkoi joka kerralla kuskin tärinä ja autosta noustua huippaus ja pyörinä kuin merisairaalla... Kaikella on hintansa ja tuohon on sentään onneksi aika yksinkertaiset lääkkeet, joista sitten nautittiinkin.

Celine, aka Cessie, on reipas, avoin, leikkisä lapsi. Ja se leikkii ongelmitta myös Onnin kanssa - the ultimate test, jonka jälkeen mä olen myyty... (kaikissa, jotka tulee noin hyvin toimeen Onnin kanssa on oltava ainesta, oli ne sitten ihmisiä tai eläimiä). Tulkaa joku äkkiä hakemaan se pois!   

Auton matkamittari kertoo, että maaliskuun alun jälkeen kilometrejä on kertynyt yli 7000. Se on aika lailla paljon verrattuna normaaliin vuosittaiseen noin 35000 km kertymään... (joka sekin on jo omiaan aiheuttamaan omantunnontuskia ja maailma tuhoutuu -ajatuksia). Se myös kertonee jotain siitä, että olis syytä hiukan himmata tahtia, kun en kuitenkaan kai mikään ammattiautoilija ole, vaan moiset lukemat on päässeet kertymään ihan päivätyön ja muun pakollisen ohessa. Pitemmän päälle (ja vähän lyhyemmänkin) aiheuttaa ajankäytöllisiä ongelmia. Levottomat jalat.

------------------------------------------------------------------------------------

Ja koska elämä on myös surullista:

In memoriam

Briaramour's Sultan Suave          

03.02.2001 - 26.03.2009 

(epäilty aivokasvain)

Hyvää matkaa Möykky, R.I.P.

Lindalle ja perheelle lämmin osanotto.

Möykky tammikuussa -09.