Kiire.

Kuitenkin taas pikajutut. Aamupäivällä/päivällä taas ulkorapun edessä nameilla. Kipille yks eteenistuminen, pari alia, pari paruutusta. Ruutille muutama eteenistuminen. Yritin seinää vasten seistenkin, mutta siinä ei onnistunut ollenkaan saada lähelle. Ääh, saahan sen vaikka nenällä koskettamaan mahaa, mutta sitten se takapuoli menee taas kauas (toki katsoin, ettei se siitä huolimatta hirveän kaukana ole, mutta kyllä mä nyt silti haluan vielä yrittää saada lähemmäs). Cessielle taas navetan seinustan kivellä nenäkosketuksia. Oli vissiin aika väsynyt (kun oltiin juur tehty lenkki x 3), meni aina 2-3 vahvistamisen jälkeen peppu maahan. Lisäks Kepalle istu, maahan, sivulle, ympäri, pyöri. Onnille eteenistuminen ja sivulla istu-maahan-istu. Otsolle pari avo-kakea, haukkui taas (ei haittaa). Bertalle pari voi-kakea, läheltä, palkaten taas erityisesti maahanmenosta.

Illalla. Kuvittelin että aika riittäisi paremmin, joten ensin Otson kanssa autopaikalla pari avo-kakea namilla, vikasta noususta vinkutennispallo ja vielä toinen istu-maahan-istu pallolla, hetki leikkiä. Keltsin kanssa narupalloleikkiä (tuo välillä jo vähän palloa - yritän toistaiseksi silloin lähinnä silitellä). Kipin kanssa autopaikalla nameilla muutama ali ja pari peruutusta - lopuksi vinkutennispallolla istumisia ja hiukan leikkiä. Ruutille autopaikalla sitä paikallaan istumista (jota ei olla muistettu aiemmin opetella...) vinkutennispallolla. Kolme palkkaa pelkästä istumisesta, väleihin kaksi paikallaanistumisharjoitusta (ihan vaan parin metrin päähän) - tässä välissä tajusin, että tulee kiire, näitä olis ollut hyvä ehtiä ottaan enemmänkin. Ruutin leikkiessä pallo sitten lakkasi vinkumasta, joten ei päästy Sepen kanssa kokeilemaan. Cessielle portailla nenäkosketuksia (ei niin hyvä kuin eilen - pitäis tätäkin ehtiä joskus ajan kanssa, eikä koko ajan sekunttiaikataululla), loppuun hiukan leikkiä ei enää vinkuvalla tennispallolla. Onnille autopaikalla yksi pikku seuraamispätkä (palkka kainalosta narupallolla, kun ei edistä ihmeemmin) ja yksi sivulla maahan-istu-maahan-istu (toinen istuminen parempi ja palkka). Äh, narupallo auton alle molemmissa väleissä, tokalla ei edes tullut pois (Onni sai onneksi haettua ryömien) - jipii taas tätäkin häsellystä, kun olis ollut muutenkin kiire. Bertalle ei ehtinyt ottaa kuin rapun edessä yhden normimaahanmenon ja yhden istu-maahan kaken sillä tennispallolla ja pari heittoa. Ja taas kiitäen töihin.

Huomenna paremmalla aikaa edes jotain?

Ai niin, aamulla Piikin kanssa pari tottisliikettä & leikkiä narupallolla (Piksun & Didin vakiaamu-ulkoilutuspaikka oli varattuna, joten Piikki joutui tyytymään fleksilenkkiin, jonka päätteeksi vapaanaoloa korvaamaan edes vähän juoksemista pallon kanssa, seuraamista, muutama sivulletulo (istuminen nopeutui, pari ensimmäsitä jäi kyttäämään pallon heittoa takapuoli aavistus maasta irti), ympäri, pyöri - Oodin pystyi pitämään toisaallakin vapaana.)

Tänään pikaisesti hiukan Piikin kampausta + kynsiä.

Ihanat ilmat! Tänään vissiin korkeimmillaan noin 24 astetta, helteiden jälkeen tuntuu niin ihanan vilpoiselta ja just hyvältä keliltä.