Koska edelleenkään ei olla päästy jäljestämään tai muutakaan mainitsemisen arvoista, niin linkitellään muita ahkerampia touhukkaina. Ja miksi ei olla päästy jäljestämään... miloin mistäkin syystä, mutta yhtenä merkittävimmistä koirankuljetin on alkanut sanomaan sopimustaan irti, mikä aiheuttaa häiriötä ja päänvaivaa enemmän kuin tarpeeksi. Johan meillä toki on yli 200 000 yhteistä kilometriä takana ja hyvin se on palvellut. Aina tähän kevääseen asti. Jotain vaan lienee pakko asialle tehdä, argh. Oma piha puolestaan on niin mutainen ja märkä, että siinä ei tähän hätään touhuilut innosta. Vaan onhan tässä vielä viikkoa - ja jopa tätä kuuta - jäljellä. Ties vaikka me vielä ehdittäis edes kokeilemaan jotain.

Mutta toimeliaampaa joukkoa saavat tällä kertaa edustaa Hessun leikityspäivässä mukana olleet Momon pojat.

Ensimmäisenä leikkii Litti (Fredrikson). Ulkonäöllisesti siinä taitaa tällä hetkellä olla pojista eniten Momoa - harmi, että hauska väritys ei tule videolla esiin. Ohjaajan kanssa ja Hessun kanssa.

Seuraavissa pätkissä esiintyy Aapo (Nuuskis). Ei ollenkaan hassumpaa siihen nähden, että Aapo ei ole koskaan kokeillut leikkimistä kuin ohjaajansa Niinan kanssa. Tässä ohjaajan kanssa ja Hessun kanssa.

Nemo (Muhveli eli Äijä). Kivan näköistä puuhaa ohjaajan kanssa ja Hessun kanssa.

Mara (Tuhto eli Harmaa Hymypoika). Marassa puolestaan taitaa ulkomuodollisesti olla eniten isä Guccia. Eikä ollenkaan hullumpaa ensikertalaisilta leikityspäiväosallistujilta. Ohjaajan kanssa ja Hessun kanssa.

Ja viimeisenä pikku Pätkä. Josta ei sen enempää, kun saatte kuitenkin lukea Pian blogista  (mutta onhan se osin vähän erilainen kuin nuo muut pojat). Ohjaajan kanssa ja Hessun kanssa (editoimattomana) ja Hessun kanssa (editoitu versio). Muista ei valitettavasti ole kuin nuo editoimattomat.

Pialle kiitos videoiden työstämisestä ja nettiin laittamisesta!