Onnin eläinlääkäriaika. Jos nyt otetuista verikokeistakaan ei löydy mitään, niin ehkä mun on vaan pakotettava itseni rauhoittumaan ja uskomaan, että vanhaksi ja hassuksi mun murmelini vaan alkaa tulla ja siksi vetää himoonsa kaiken löytämänsä ruoan ja juoman.

Cessien ja Kipin agin alkeiskurssien 3. kerta

  • Keinun räminää (nyt Kipikin tajus rämistelyn ideaa - Cessielle myös hiukan keinun liikettä)
  • Keppejä (nyt vinokeppejä 8 kpl)
  • Matalaa rengasta
  • A:n alastuloa
  • Puomin alastuloa (Cessien kanssa molemmat alastulot siis nenäkosketuksella, Kipin kanssa pysähdyksellä ja etupalkalla)
  • Mutkaputkea sekä sen lisukkeena hiukan vinossa linjassa olevaa aitaa ennen ja jälkeen (valssilla - yhtään alkeellisintakaan ohjauskuvioita mukaan ja mä oon niiiin hyvä, not - ja aidoissahan siis rimat melkein maantasalla)

--> Cessielle käskysanan yhdistäminen nokkimiseen ("koske" tmv) ja etupalkka kehiin (alastuloihin, vikasta hyvästä nokkasusta ei naksua vaan vapautus palkalle). Kipille istumisen harjoittelua niin, että malttaa odottaa lupaa suorittaa este, vaikka etupalkkakippo olisi näkyvissä

Mitään muuta ei olis voinut kuvitellakaan ehtivänsä tänään tekemään (pöh), järjetöntä kiitämistä paikasta toiseen koko päivä (univelkaa tehden). Mutta nyt se kesä näyttäis vihdoin tulleen - ihan oikeat kesäkelit siis jatkuu edelleen (kun tukalista helteistä päästiin eroon)! Ja ihan sellaista kesän tuloaikaa eletään meidän treenirintamallakin: vähitellen aletaan päästä edes vähän liikkeelle (ja etsitään epätoivoisesti treenikamppeita - ainakin jälkinaru, pk-liivit ja pari treeniliiviä tars tähän treenikauteen löytää hyvästä kätköstään). Meillähän ei koskaan käy niin, että kausi loppuu kesken...