Pentusten ensimmäinen viikko on sujunut joutuisaan ja mukavissa merkeissä. Kaikki ovat nostaneet hyvin painoa ilman isompia apuja (pienintä punamustaa poikaa olen silloin tällöin nostanut nisälle ennen muita, että on saanut vähän etumatkaa - tai muiden nukkuessa hetkeksi yksityisapajille) ja ovat tyytyväistä väkeä, joten ilmeisesti Nealla maitoa riittää. Nea hoitaa pennut esimerkillisesti, rauhallisesti ja kärsivällisesti, joten itse on päässyt varsin helpolla. Siivoten, punniten ja vahtien (ja toki vähän valvoenkin, toistaiseksi on kuitenkin pidettävä vähän valoa päällä koko yön, että saa tasaisin väliajoin tarkistaa kaiken olevan kunnossa). Ulkona Nea viipottaa jo vallan pirteästi, melkein kuin normaalistikin, vaikka yritetään tikkien poistoon asti ottaa ilman isompia riehumisia. Nea on jotenkin kovin mutkaton koira ja yhtä mutkattomalta on tuntunut tämä pentujen alkuaikakin. Nähtäväksi jää, onko se merkki siitä, että myöhemmin tämä otetaan takaisin ja odotettavissa on kaksin verroin hulinaa. 

Pienen punamustan pojan tämän päiväinen punnitus. Muilla painoa on jo 700-950 gramman välillä, joten selvästi pienempi tuo on, mutta eläväinen ja syö hyvin (elleivät isommat rynni ja tiputa nisältä).

Viikin täyteen tulon kunniaksi ohjelmassa myös kaulanauhojen vaihtoa ja etutassujen kynsien leikkausta.

Vielä lapsosten 1-viikkoiskuvat:

Tytöt

Punainen

Keltainen

Oranssimusta

Pinkki

Roosa

Merkkaamaton

Fawn

Pojat:

Merkkaamaton

Ruskea

Sininen

Punamusta

 

 

Muilta osin voisi merkitä ylös, että Onni on alkanut kovasti nuolemaan Keltsin vasenta (sitä huonompaa) silmää - tosin jonkin verran myös korvia - täytyy seurata, ettei ole merkki mistään ongelmasta.

Tänään saapui Suomeen myös pikkuinen Elouche del Pata Viento. Pipsa lähti hakureissulle aamuvarhaisella, kasvattajat toivat pennun lentokentälle ja pentu oli Pipsan matkassa kotona alkuillasta. Pari päivää kun maltan, niin pääsen viimeistään lauantaina katsomaan pikkumustaa.