Aamupäivällä metsässä

Esineruutu

Onni: kolme esinettä nousi hyvin (jäljesti toki osittain, mutta ei haitannut kauemmaksikaan heitettyjen esineitten nousemista). Kahden jälkeen palkka (tölkkiruokaa rasiasta), samoin kolmannesta ja lopuksi narupallo.

Cessie: Ei ihan niin hyvä kuin viimeksi. Yhdessä viety tosi vauhdilla edes takas, mutta pari ekaa viemääni (odotti istuen) meinasi usko loppua ja palasi (viimeksi ei). Ensimmäisellä näistä menin mukaan, toisella en vaan käskytin ja jossain vaiheessa vaan hokas homman. Kaksi seuraavaa ihan jees, joutui käyttämään nenää, käytti, ei palannut, hyvä (vikaksi saatiin vielä lentävä lähtö, tokavika ei ihan täysi).

Kipi: Yksi yhdessä viety ja kaksi, joissa odotti istuen. Helpohkoja, mutta kaikki ihan hyvin. Joutui käyttämään nenää, onnistui.

Ruuti: Kolme yhdessä vietyä (tuli huomattua, ettei osaa jäädä istumaan ja odottamaan - tätä pitää siis harjoitella erikseen!). Tällä kertaa lähti heti, eikä jäänyt miettimään hetkeksi niin kuin viimeksi. Ruutikin joutui vähän käyttämään nenää, onnistui.

Kaikilla kolmella esineenä sininen patukka. Jatkossa voisi kaikilla kolmella (ainakin Cessiellä, ehkä muillakin) viedä sekä ekan, että vikan yhdessä (ainakin jonkun aikaa), että saisi lentävän lähdön myös loppuun?

Onnille lisäksi lyhyehkö jälki. Neljä kulmaa (vas, oik, oik, oik), kaksi keppiä. Ok, mutta vielä kaipaisin intensiivisyyttä ja matalampaa nenää (eilen illalla hyvä pellolla, miksei nyt?). Kepeistä tölkkiruokaa rasioista, lopuksi narupallo.

Jos seuraavaksi kokeilisi, että makupalarasiat maassa piilossa (ensimmäinen vois olla aika pian janan jälkeen, palkkana hyvästä lähdöstä ja jos vaikuttais jatkoon positiivisesti myöskin, esim. kolme yhteensä, loppuun kuitenkin keppi ja palkka (ruoka + narupallo).

Illalla pikapikaa ennen töihin kiitämistä (vesisateessa)

Cessielle nenäkosketuksia ulkoportaalla (nyt ensimmäistä kertaa selkeä edistyminen! tarjosi heti ilman vinkkiä tai odottamista alaspäin). Lisäksi jalannostojumpat ja pari peruutusta (tässä alkaa mennä jo helposti - toki edelleen pidän vatsan alta ja ohjaan namilla nenän edestä, mutta lähtee kuitenkin taaksepäin sujuvasti) ja pari kertaa ali. Kipille jalannostojumpan kokeilua (pitää touhuta jotain muuta samalla koko ajan, joten hankalaa - kun vaan keskittyisi siihen seisomiseen/pystyssä pysymiseen - parempi kuitenkin kuin viimeksi). Lisäksi peruuttamista (ok, ei ihan niin helposti vielä lähde kuin Sepe) ja pari kertaa ali (pienempänä tämä varmaan lähtee helpommin kuin Sepellä). Ruutille (huimat) kolme eteenistumista (eipä juur iloa reeninä, mutta tulipa muistettua, että tätä ei ole tullut tehtyä aikoihin - pitää ruveta tekemään, vaatis reeniä).

Ihana ilma! Viileähkö (reilu 20 astetta), raikas, kaikki tuoksut ulkona tunsi taas pitkästä aikaa niin voimakkaasti. Loppupäivästä toki melko sateista.

Illalla hämärtyvää jo töihin kympiks ajaessa (miten ihmeessä eilen näkikin niin hyvin jäljellä ym).

Aamusta ruohoa ajellessa Cessie veti taas kunnon ralleja (kunnes terään juuttui halko - käykö missään muualla näin...  - ja ruohonleikkuu jäi taas sikseen)!