Pikainen päivitys turvautuen Pipsan kuviin, kun omien kimppuun ei oo vielä ehtinyt. Sunnuntaina treffailtiin osan T-pennuista kanssa Tampereella Kaukajärvellä ja tehtiin ohessa pennuille pienet jäljenpätkät. Sade piti suosiollisesti taukoa treffien ajan (ja vähän ennenkin, niin ehti jälkiheinikkokin tuulessa kuivahtaa) - jälkipaikka sen sijaan oli vähän turhan pitkällä heinällä paikka paikoin. Kiva oli joka tapauksessa ipanoita taas nähdä, hauskoja tyyppejä kaikki. Ja tosi hyvä, että tuli Kipille ja Ruutillekin pikku jäljet tehtyä, kun taukoa on viime aikoina ollut ja tulee taas reissun ajan olemaan. Kiitos kaikille, kun pääsitte paikalle!

Miina

Jaska

Hiro

Ruuti

Kipinä

Nessa sulautui joukkoon oivallisesti

Toki mukaan mahtui myös vapaamuotoista oleilua. Ihan jees tuli tenavat toimeen - harmi, ettei paikka ollut oikein otollinen villikkojen vapaana pitämiseen. 

(kaikki kuvat @Pipsa) 

Reissuvalmistelut (tai lähinnä asioiden saaminen joltisellekin tolalle ennen lähtöä) pitää vauhdissa. Huomenna Otson & Cessien hieronta lohkaisee ison osan päivästä. Noihin fysioterapeutteihin ja muihin liittyen tosi asiahan on, että melkein kaikilta koirilta löytyy jotain hoidettavaa. Ei se Onnikaan - siitä huolimatta, että oli nyt hoidettaessa kipeämpi kuin aikaisemmin - sillä tavalla oireillut, etteikö esim. pk-hypyt ja esteet olisi menneet vaivattomasti (itse asiassahan olin tuossa alkukesästä niitä kokeillessa jopa yllättynyt, että ne edelleen menivät Onnimaisella keveydellä - korkeassa vietissä olohan tässä toki tulee myös mukaan ja silloin ei kipua muistetakaan). Omat hoidot voi kyllä jättää väliin (mm. helmikuisen magneettikuvauksen yhteydessä määrätyt fyssarikäynnit odottaa edelleen ajan varaajaansa, vaikka lääkäri silloin ihmettelikin, että enkö ihan oikeasti oo tuon näköisen selkäni kanssa fysioterapiassa käynyt), mutta koirille tuo liikuntakyky ja liikkumisen helppous on toisella tapaa niin oleellisen tärkeä, niin fyysisesti kuin psyykkisestikin, että niitähän sitä mielellään hoidattaisi niin paljon kuin mahdollista. Onnille onneksi saatiinkin osteopaattiaika tuohon heinäkuun alkuun. Samalla otetaan Kipi mukaan - se kun on loikkineen vallan mahdoton ja on kerran jos toisenkin piruettiloikistaan lentänyt vauhdilla selälleen tömähtäen maahan, kun olen itse (tai joku muu) onnistunut ottamaan vähän huonosti vastaan.

Lämminvesivaraaja toivottavasti reissun aikaan kotiutuu (tuon konkkaronkan jälkien siivoaminen olis huomattavasti mukavampaa hanasta tulevan lämpimän veden kera...). Viidakon ja muiden pihahommien kimppuun puolestaan käydään reissun jälkeen uudella tarmolla - ehkä nekin vielä kuriin saadaan.