Kun aikani yritin, niin onnistuihan se (vaan tuota muokkausta pitää vielä kovin opetella, saattavat nämäkin siis vielä muuttua, jos opin - ja ääniin asti en oo päässyt vielä ollenkaan eli kannattaa pitää mykistykset päällä). Pidempään kotona olleet / olevat  siis pääosissa, mutta kaikista ei löytynyt matskua ainakaan vielä yhtä paljoa ja osan kohdalta homma on vielä työn alla (joten jatkoa seurannee...).

Oranssimusta tyttö - part 2 (etsii kotia - harrastava koti tai vaihtoehtoisesti harrastuksista vähintäänkin kiinnostunut sijoituskoti Etelä-Suomesta haussa)

Sininen poika (etsii kotia - oikeasti aikas reipas tapaus ja tahtoisi harrastavaan kotiin; pakan hurmuripoika, ihmisten kanssa varsinainen pusuttelija, vaan koirien kanssa omatahtoisempi, dominoivampi ja temperamenttinen puoli tulee selvästi esiin - myös sijoitus/osaomistus tmv. mahdollista)

Ruskea poika (etsii kotia - harrastuksista kiinnostunutta tai muuten aktiivista kotia toivotaan tällekin; päivä päivältä vilkkaammaksi, nopsemmaksi ja kontaktinhakuisemmaksi osoittautuva)

Vaaleanpunainen tyttö

Fawn tyttö                                                                                                     

Kirppu (Kirppu tuli keskiviikkona hoitoon loppuviikon ajaksi ja palaa viimeistään maanantaina takaisin Nean luokse - Nea olikin Kirpun lähdettyä jäänyt istumaan ulko-ovelle pitkäksi aikaa, eikä ole sen jälkeen juuri syönyt... (ja se kun söi pentujen aikaan menetettyjä kiloja innolla takaisin)... toivottavasti olo hiukan helpottaa. Videon osalta ihan mahdottoman vikkelä kuvattavaksi tuolla omatoimitekniikalla - ei meinannut tulla mittään - ei sillä että tuo toisella kädellä leikkiminen ja toisella kuvaaminen kenenkään leikkiin keskittymistä parantaisi.)

Tiistaina nukuin yövuoron jälkeen muutaman tunnin (eli näitä lähden pirteänä matkaan reissuja, vaan kun minkään muun päivän aikatauluihin ei saanut sopimaan) ja pakkasin herättyäni koirat autoon ja suunnattiin kohti pääkaupunkiseutua. Ensin käytiin pentujen kanssa yksittäin moikkaamassa Johannaa, Taikaa & Sandaa Helsingissä ja illalla kotimatkalla koko porukalla Piaa & Pätkää Nurmijärvellä. Väliin mahtui myös visiitti Pepin (+ tietenkin Annamarin & Taon) luokse Espooseen. Pepistä oli tullut entistäkin palleroisemman suloinen ja vähintään yhtä villi ja kuriton kuin ennenkin. Kiitos kaikille! Puolen yön jälkeen kotiin palatessani oli veto aika pois, vaan tällaisia varsin ympäripyöreitähän nämä päivät tätä komppaniaa ja palkkatyötä yhteensovittaen tuppaa olemaan. 

Tässä vielä koko kaartin video (eli viimekertainen ei puolitettuna näkymänä). Ihan ei vielä oo halutun kaltaista, mutta ehkä mä opin - ja sitten lieneekin aika hankkia parempi videokamera.

[Edit]Lisätään vielä, kun tänään, perjantaiaamuna loppuja videoita lisäillessä, jänskättää ihan kauhiasti. Keltsi lähtee Johannan, Antin, Taikan & Sandran matkaan viikoksi Sotkamoon. Olisin hermona kenen tahansa koiran lähtiessä, mutta eritoten Keltsin, pienen erityisen halipoikani. Vaan toivotaan, että reissu on kaikin puolin hyödyllinen ja hyvä kokemus. Vaikka tiedänkin, että Keltsi on hyvässä hoidossa, niin todennäköisesti siitä huolimatta oon koko viikon valmiina sinkoamaan Kainuun suuntaan tarvittaessa pikkuistani hakemaan. Nyt jo tippa silmässä, mutta hauskaa lomaviikkoa Keltsille ja muille toivoen.[/Edit]