Yritetään kiriä hiukan kiinni edes kuvien osalta.

Kahdeksan viikkoa tuli täyteen viime keskiviikkona ja silloin lähti matkaan kohti uutta kotiaan ensimmäinen pentu, merkkaamaton poika. Ennen lähtöä yritettiin ottaa vielä muutama kuva, vaikka pakkaset ensimmäisten lähtijöitten kohdalla taas paukkuivatkin aikamoisina.

Tahaton Tenho muutti Kalantiin Uuteenkaupunkiin Riikan, Markon ja lasten kaveriksi ja sai uudessa kodissaan kutsumanimekseen Tenu.

Torstaina oli puolestaan roosan vuoro lähteä maailmalle.

Tässä Tirlittan muutti Espooseen Annamarin ja Taon seuraksi ja on kutsumanimeltään Peppi.

Perjantaina lähtijöitä oli kaksin kappalein. Ensin oli merkkaamattoman tytön vuoro.

Viimeisillä unilla sisarusparven keskellä.

Tyttö Tuollainen muutti Loimaalle Outin, Pasin, Roopen, Niilon ja Leevin perheeseen ja sai kutsumanimekseen Miina.

Myöhemmin illalla lähti vielä punainen tyttö (ja ilma ei suosinut kuvaamista ollenkaan).

Iloksemme Tottakai Toimi löysi kodin Tampereelta ja jäi pennuista toistaiseksi lähimmäksi. Hiron kaverina on Hennan ja Jannen lisäksi Sini-koira.

Lauantaina puolestaan lähti keltainen tyttö sijoitukseen kohti pohjoista, Ouluun.

Tetellä on kaverinaan Mariian lisäksi Hymy ja vähän Atso briardikin.

Visiitti Oulun suunnalle on suunnitelmissa mahdollisimman pian - ja jokunen ero on vielä edessä.

Kaikkien lähtijöitten kanssa tehtiin edeltävänä ilta jotain yksittän tai pareittain. Tiistai-iltana Tenu pääsi pikavisiitille työpaikalleni. Keskiviikkona käytiin Pepin kanssa moikkaamassa Neaa ja Kirppua ja Nean perhettä. Torstai-iltana Miina ja Hiro tulivat mukaan moikkaamaan Bertta-koiraa ja Pihla-tyttöä. Perjantaina sininen poika lähti Teten kaveriksi jälleen Berttaa katsomaan ja lauantaina pikavisiitille Tampereen rautatieasemalle Mariiaa vastaan. Sunnuntaina olikin sitten aamupäivästä oranssimustan ja vaaleanpunaisen ja illemmalla ruskean ja fawnin vuoro päästä Berttaa ja Pinja ja Pihla tyttöjä katsomaan.

Tällä viikolla sain riesakseni inhottavan flunssan ja silmien vuotamisen, mutta on ehditty sentään normaalipuuhien lisäksi käydä yksittäin pienillä kävelyillä ja koko porukalla Neaa moikkaamassa.

Fawn & sininen Kirpun kimpussa 

Pieni touhu Kirppu

Loppuviikosta yritetään touhuta lisää ja taltuttaa flunssaa.

Loppuun vielä muutama aurinkoinen kuva keskiviikolta

Sinisestä on hauska kunnolla möyriä lumessa ja myyrästää

Ja vielä keppileikkejä torstaiaamulta

Voit seistä päälläni, mutta keppi on mun (oranssimusta & fawn - fawnista on tullut aikamoinen päällepäsmäri muiden pentujen kanssa)

Niin juu, kun näistä pennuista ei valitettavasti yksittäisiä leikitysvideoita ole, niin linkitän tähän vielä Momon pentujen leikitystä (löytyy sivun alaosasta). Leikittäjä ei ole pro, mutta samaan tapaan on Neankin pentuja leikitetty eli sitä kannattaa kotona jatkaa (eli palkitsee heti pienestäkin vastustamisesta). Leikittäjän virheistä sen sijaan ei kannata välittää, eikä ottaa oppia.