Eilen keskiviikkona aloitettiin operaatio pentujen etutassujen kynsien leikkaus. Hurjasti niissä nyt ei vielä leikattavaa ollut ja yhdeksän kertaa kaksi tassuissa ihan riittävästi puuhaa, joten takajalat jätettiin seuraavan kerran yhteyteen (sitten onkin edessä suururakka - ajattelematta lainkaan tulevia leikkuukertoja kun pennuilla on jo enemmän ikää ja tahtoa). Etutassut nyt ovat kuitenkin tähän hätään tärkeimmät Momon mukavuutta ajatellen. 

Eilen Momo alkoi myös kanniskella Pian sille jättämää palloa pentulaatikkoon, joten ajatuksiin alkaa mahtua hiukan muutakin kuin pennut. Sitä myötä ulkoilujen pituuttakin on erityisesti eilen ja tänään hiukan pidennetty, kun tähän asti on käyty lähinnä pikaisesti pissalla ja kakalla. Kiire on toki edelleen takaisin sisälle. Ruokaa Momo syö hurjat annokset lisukkeineen ja pääasiassa eilisen ja tämän päivän aikaan ruoka on alettu syödä suurimmaksi osaksi jo pentulaatikon ulkopuolella. 

Nyt jo useammalla pennulla alkavat silmät olla hiukan raollaan. Ensimmäisenä raottumaan alkaneet simmut jo vähän enemmänkin. Kamera on huoltoreissullaan, joten nyt on tultava jonkin aikaa toimeen ilman kuvia (tai yritettävä saada lainakameralla jokunen otos) - ja erityisesti odotellaan Pian viikonloppuisen visiitin myötä ajantasaisia kuvia pikkuisista ja Momosta!