Näin joulun alla näemmä kannattaa kävellä kameraliikkeeseen ja kamerasta mitään ymmärtämättömänä kysellä huollon perään. Voi saada sen saman tien - ja vielä ihan ilmaiseksi . Kiitos ja kumarrus.

Sen kunniaksi kuvia menneidenkin kuukausien edestä (vaikka päivä olikin niin kylmä, että sen jälkeen, kun sormet hiukan tottuivat pakkaseen, ei kamera sitä enää sietänyt (nyt aamutuimaan mittari näyttää -25) - eikä valokaan vuoden pimeimpään aikaan asiaa suuremmin avittanut - vaan minen välitä, kamera on palannut henkiin).

Piikki & Cessie

ja vanhakin nyt nuortuu kuin lapsi leikkimään...

Otso & Oodi

Bertalla vahvistettuna

Ja kaikille Kepan ystäville saatiin tallennettua hiukan gepardilaukkaa, vaikka pakkanen hidastikin kaiken toiminnan (kameran ja käsien, ei Kepan)

Bertan & Keltsin leikkejä

Ruuti ja Ruutin keppi

josta ei voi luopua edes kakkaamisen ajaksi (sori, oli ihan pakko, kun se vaan on niin hassu )

Olisko tämä vaikka virallinen 1-vuotis synttärikuva

Hopo loikkaa

Siskonsa Kipinä kera Cessien

ja vaikkapa se 1 v -pose

Cessie

Cessie & Piikki

Onni Manninen

Bertta löytää kaivuupuuhat talvellakin - onneksi lunta on vielä maltillisesti

Kepa ei ihan ymmärrä

Tämä voisi olla sitten se myöhästymyt 11-vuotis kuva

Kuin myös vaikka nämä

Pii

Myöhästyneet 9-vuotis posetkin sieltä löytyy, vaan kamera tulee olemaan toivottavasti jatkossa taas ahkerammassa käytössä, joten palaamme asiaan.

Vielä tahdon kiittää kaikkia kasvattien omistajia hienoista kodeista ja aktiivisuudesta - en olisi voinut toivoa parempia koteja ja kanssanne on ollut ilo olla yhteyksissä. Meidän joulukortti- ja muut joulutervehdysvarat lahjoitettiin tänäkin vuonna sademetsien suojeluun ja metsänistutusprojektiin, joten haluan tätä kautta toivottaa paljon iloista hännänhuisketta ja tyytyväisiä tassuja ja massuja jokaiseen kotiin - myös muille ystäville ja yhteistyökumppaneille. Säilytetään joulumieltä myös tulevan vuoden varrelle.